h1

Inte de rika – de närande

mars 29, 2007

Avskaffandet av fastighetsskatten gynnar de rika säger Anders Borg, varvid parasitvänstern går i taket av ilska. Det hysteriska är att samma parasitvänster beskyller moderaterna för att inte vara det ”arbetarparti” de utmålar sig som. Vad parasitvänstern därmed en gång för alla måste lära sig är följande:

När man försörjs av och tilldelas förmåner från staten så är man ingen arbetare, bara en parasit. Att arbeta är att i frivilligt utbyte med andra människor få betalt för en arbetsinsats, och ett ”arbetarparti” respekterar detta utbyte och låter löntagaren behålla sina pengar. Skatt i alla dess former är stöld och ett sätt för de tärande att leva på de närandes bekostnad. Det vore klädsamt om parasitvänstern kunde erkänna detta och säga vad de egentligen vill: att den som inte orkar jobba ändå ska få allt han eller hon pekar på genom att staten går in och omfördelar pengar från de som skapar resurser genom arbete. Det vore klädsamt om de erkände att de föraktar arbete och glorifierar ledighet och lättja, istället för att skrika sig hesa över att de som skapar också får behålla frukten av sitt arbete.

Annonser

4 kommentarer

  1. Parasitvänster? Gäsp… Vill du bli tagen på allvar? Fast med dina åsikter så måste du väl använda förminskning, svartmålning och generalisering för att ha någon form av ”argument”…


  2. …och med dina ”åsikter” är det inte så konstigt att du inte hade mer att komma med än så. Parasiter är precis vad de är, de vill expolatera andra och leva på deras pengar, det är hela poängen med socialismen.


  3. Yada yada yada….

    Gäääsp


  4. Tog argumenten slut redan? Hoppsan.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: