h1

Bojkotta DN

februari 11, 2008

DN kultur bedriver smutskastningskampanjer med rena lögner och felciteringar, nu senast mot Johan Norberg. Snor från Norbergs blogg:

”Medan Malm skåpar ut Bruce Bawers bok While Europe Slept som ett islamofobiskt och rasistiskt debattinlägg skriver han följande (i DN kultur Måndag 11/2, ej på nätet):”

”Av Johan Norberg – en av de svenska debattörer som Bruce Bawer anger som sina kunskapskällor, vid sidan om Dilsa Demirbag-Sten och Mauricio Rojas – har han lärt sig att Sverige visserligen inte är en enpartistat, men väl en ’enidéstat’ där kryperi för islam regerar. Sålunda lider nu svenskarna under en växande muslimsk befolkning som är ’oproportionerligt våldsbenägen’, som gjort mordfrekvensen ’dubbelt så hög i Sverige som i USA’ och som är allra galnast i Malmö: där är ’våldtäktsfrekvensen fem eller sex gånger högre än i Köpenhamn och barnvåldtäkterna har fördubblats på tio år’.”

Norberg berättar sedan på sin blogg vad citaten i Bawers bok egentligen handlat om:

”Jag är inte en kunskapskälla för ett enda av de påståenden Malm tar upp, och Bawer hävdar inte heller det. Däremot citeras jag två gånger i Bawers bok. Ingen av gångerna handlar det över huvud taget om islam eller om muslimer. I det ena fallet handlar det om att Europa ekonomiskt halkar efter USA, i det andra (det ovan citerade) handlar det om att jag menar att europeisk debatt lider av en socialdemokratisk syn på stat och marknad som nästan ingen avviker ifrån.”

Jag uppmanar alla som läser detta, att bojkotta DN tills tidningen rensar upp bland sina oseriösa, förvrängande och ljugande journalister. Den som köper DN ska komma ihåg att man då betalar dessa lögnares löner.

Signerat / R

9 kommentarer

 1. Det är väl bra att vi halkar efter USA. Rövigare land får man leta efter.


 2. Knivskarp logik där. Som vanligt, Saurus!

  😉


 3. Åh, nej! Ass-saurus är på plats igen. Rik och kommunist och alltid närvarande för att kasta osaklig skit på framför allt liberaler.

  Till saken (efter att själv ha gjort samma fel som A brukar):

  Är det inte olagligt att smutskasta och felcitera någon på det sätt som DN gör med Johan N? Hur anmäler man dem och var? Timbro kanske har medel och kunskapen som krävs.


 4. Det räcker inte med att bojkotta DN. På de flesta kulturredaktioner i landet sitter antingen kvarlevor från 68- och Vietnamn rörelsen eller också är de tämligen nybakade direkt komna från ”kommunisthögskolan”.


 5. Bloggpost om DNs artikel:

  http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2008/02/bstsljare-utmlar-malm-som-europas.html


 6. Nu får ni pinna på med lite inlägg, eller har ni alla dött?


 7. Sån tur har vi inte… 😀


 8. Islam och vetenskap
  Islam är orättvist attackeras och alltid presenteras som en religion av underutveckling. i denna korta artikel kommer vi att visa de verkliga ansikte av islam och hur det, i motsats till antikens religioner, kan hyllades den religion vetenskap, det finns många verser som uppmanar muslimer att söka och läsa.
  Söker vetenskap inom islam finns huvudprioriteringen över en sak som annars borde det vara målet för alla muslimska sedan första början och det bör inte stoppas av någon anledning. profeten Mohummed säger: Sök vetenskap sedan Temne du är i vaggan till Temne när du dör ”

  Dessutom söker vetenskap betonas i Islam, den första avslöjade versen i den Heliga Quran är vers som säger ”Läs ….”, Även Allah (SWT) säger i den Heliga Quran vad betyder ”Nun. Med pennan andthat som de skriver (denna) ”Vetenskapen är Capstone of Islam, den första avslöjade vers: de första prioritet, i andra versen, Allah (SWT) svär som en av de arabiska bokstäverna” Nun ”och penna; bokstaven är en symbol för det språk och pennan är en symbol för kunskap. WhenAllah (SWT) svär, men han behöver inte svära, innebär det att han svär som bör ges stort intresse och uppmärksamhet.

  http://video.google.com/videoplay?docid=282105001717383226&q=miracle+of+koran+haron+yahya&ei=JyOSSOOlGoPWigLAtMSeDw


 9. Perfekt!

  Förnya inte prenumerationen på Dagens Nyheter.
  Sluta köp Expressen. En bra början.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: