h1

Rikedom ska stjälas, inte skapas

december 24, 2008

Ett ”humanistiskt” julbudskap kommer från kommunisten och terroristkramaren Åsa Linderborg i Aftonbladet: Välstånd och rikedom ska inte skapas, det ska stjälas. Att göra en god gärning innebär att man med våld tar från den som har och ger till den som inte har, inte ”tvärtom” som regeringens omfördelningspolitik fungerar idag (enligt kommunisten Linderborg).

Jag vet inte vad som är mest skrämmande, att kommunisten på allvar tror att regeringen idag tar pengar från fattiga och ger till rika, eller att hon tycker att plundring är en moralisk handling. Uppenbart är hur som helst att hon likt alla kommunister ser rikedom som något som inte behöver skapas och som ska fördelas efter ”behov”. Ren galenskap är det givetvis, och detta har bevisats i varje land som har försökt leva efter samma principer. Somliga lär sig aldrig.

Annonser

2 kommentarer

  1. Vad hade du väntat dig? Sådana som Åsa lever fortfarande kvar i förr förra seklet. De har inte ens fattat att humankapitalet tagit över allt mer jämfört med traditionell kapitalism och ägande.

    Hur fördelar du intelligens o h-kapital rättvist i Åsas drömrike? Lobotomerar de som har för högt IQ eller sätter dem i läger som på Stalins tid?

    Marx teorier biter inte på humankapitalismen.


  2. Nej jag förstår faktiskt inte hur de resonerar. Folk ska få vad de ”behöver”, men vem är det som ska tillhandahålla det? Varför ska jag jobba och anstränga mig om belöningen blir att Åsa delar ut mina pengar till slashasar och parasiter? Obegripligt.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: