h1

Grattis, alla liberaler

februari 16, 2009

Hugo Chavéz vann folkomröstningen i Venezuela och kan nu omväljas som president hur många gånger som helst. Förhoppningsvis kommer han därmed få lång tid och många chanser på sig att renodla sin socialism. Ju mer utpräglad den är och blir desto svårare att bortförklara kraschen när den väl kommer.

Annonser

4 kommentarer

 1. Han är en antisemitisk är vän med Iran .när judiska rådet ville prata med honom sa han kort ”jag pratar inte med Judar” nära 3000 judar redan flydde från landet, synagoga blev attacerat och en gammal man blev misshandlat, han redan börjat med sitt diktator fasoner ,det är inte konstigt att antal mördade fördubblat under hans tid 15000 tills idag ,han har redan milis som gör detta. han en farligt och galen.


 2. Stämmer bra.


 3. Jag fattar inte att dom gick på denna omröstning – befolkningen alltså !?

  Hur var den upplagd – på vilket sätt lägger man upp en folkomröstning som utvidgar sin egen makt, utan att visa att man vill ha mer egen makt !?!?

  Jag menar – att hänvisa till ”socialismen” och ”statens” bästa går ju inte – då skule väl vem som helst kunna driva landet vidare och inte just dom som har makten idag !!
  En av grunderna, oavsett styrelseskick, måste ju var att inte ge politiker chanesn till maktfullkomlighet – och ett av sätten är att begränsa tiden som dom sitter vid makten !

  /K


 4. Sant, fast Venezuela ÄR ju Hugo Chávez. Han är Frälsaren som ska hjälpa alla människor ur fattigdom, befria dem från förtryck och leda dem in i en strålande framtid. Ja, du hör ju hur dumt det låter…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: