h1

Roliga citat

augusti 9, 2009

Apropå vänsterargumentation får man ibland syn på helt vanvettiga citat både på bloggar och i kommentarerna till inlägg. Här följer ett roligt axplock, fyll gärna på med fler.

Kerstin hos Andreas Bryhn, angående Sverige under Alliansen: ”Och ändå har man demonterat minst 50% av välfärdsstaten de senaste 15-20 åren. Man undrar ju därmed hur det ser ut i resten av Västvärlden”

Statistik och källhänvisningar på det? Jaså inte? Kerstin försökte för övrigt en gång bevisa för mig att kung Leopolds koloniala härjningar i dåvarande Kongo var ett bra exempel på kapitalism. Det gick inte så bra.

Grottolle hos Veronica Palm, angående skatter och att donera pengar till de fattiga: ”Vi hade ju samlat pengar i laderna för att möta en lågkonjuktur men dom pengarna så gav ju Alliansen åt dom rika i skattesänkningar”

Grundkurs i ekonomiska samband kan rekommenderas.

Mona spår framtiden hos Ilse-Marie: ”Ska vi ta bort mamma/pappa ledigt, vård av barn, fri skola, subventioner till kollektivtrafiken, sjukvård för alla osv. Ja det lär bara vara en tidsfråga med moderaterna vid makten”

Tidernas mest paranoida överdrift?

Ja, och så fortsätter det. Fram växer bilden av en sammantagen bittervänster som anser sig förlora på sänkta bidrag, men som inte kan argumentera för minsta lilla ställningstagande. Det är synd om människorna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: