h1

Djurvetaren ger sig inte!

september 22, 2009

Bara för att det är så otroligt underhållande: den ohälsosamt arge socialisten Erik har på bloggen B&P pekat ut oss som försvarare av kuppen mot Honduras president Manuel Zelaya tidigare i år. Problemet är att vi aldrig har nämnt Honduras i något som helst sammanhang. Däremot har vi diskuterat Latinamerika vid ett flertal tillfällen, och då uttryckt vår glädje över Venezuelas president Hugo Chávez. Detta för att vänstern så entusiastiskt försvarar honom och hans bolivarianska revolution. Varför är det bra då? Jo, för när fasaden rämnar och Venezuela faller ihop under sin egen socialistiska tyngd kommer de svenska vänsterdebattörerna få oerhört svårt att förklara vad som egentligen hände.

Vad gäller Erik har han varit inblandad i våra diskussioner, och resultatet av dem finns sammanfattat här och här.

Somliga verkar riktigt njuta av att få stryk om och om igen.

Uppdatering: Ett svar på B&P-bloggen blev raderat tillsammans med länken till detta inlägg. Djurvetaren Erik har istället skrivit ett inlägg här nedan där han säger att han ”njuter” av att vi blir ”provocerade” av hans blogg, samt att vi är korkade och löjliga pajasar.

Vänta ett ögonblick… Erik, käre djurvetare. Du drog först igång en diskussion om Latinamerika som du plötsligt inte var ”intresserad” av när du fick mothugg i form av sakliga argument. Sen ljuger du medvetet (?) för att ”provocera” och kallar i samma vända författarna på denna blogg verklighetsfrånvända och okunniga?

Med sådana vänner behöver socialismen inga fiender.

Annonser

5 kommentarer

  1. Nej, Francisco, jag njuter mest av att se dig bli så arg att du tappar fattningen och blir så provocerad av min blogg att du direkt måste ta till pennan och författa sådana här korkade inlägg! Ni nyliberaler är löjliga pajasar, det är fantastiskt att ni är så fullkomligt okunniga och verklighetsfrånvända, men ändå så dogmatiskt övertygade om er egen förträfflighet.


  2. Vad är korkat med detta inlägg? Varför fick du för dig att hänvisa till oss i fallet Honduras när vi aldrig har skrivit en rad om Zelaya? Vad är vi okunniga om? Latinamerika? Varför tog du då aldrig chansen att tvåla dit oss när du kunde?

    Nej du djurvetaren, om det är någon som tappar fattningen så är du. Det har du bevisat upprepade gånger, men det är ju så: där argumenten slutar tar våldet vid.


  3. Det är mycket vanligt hos socialister (av alla soreter) att de i efterhand försöker hävda att de egentligen menade och ville något helt annat.


  4. Ja, fast gör han det? Han förnekar ju inte Honduraskopplingen fast den uppenbart var felaktig, så vad är poängen? Det värsta är att detta är en professor i medelåldern, inte en förvirrad 15-åring som man skulle kunna tro.


  5. Jag syftade på att han hävdar att han ‘egentligen njuter av att se folk tappa fattningen’, att det skulle vara hans bevekelsegrund till hans försök att utmana, att radera, att säga att han inte bryr sig osv.

    I sakfrågorna är det väl ingen utanför sektvänstern som bryr sig.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: