h1

Aftonbladet, suck…

oktober 12, 2009

Aftonbladet ställer sig på folkets sida och visar hur de rika stjäl från de fattiga. Ja, ni hör ju själva hur patetiskt det låter. Tesen är att de som arbetar och är ”friska” har ”fått” mer pengar och att de som inte arbetar och är ”sjuka” nu ”står för notan”. Att Aftonbladet är en pubertal skvallertidning helt utan seriösa intentioner och professionell hållning var väl redan innan detta magplask uppenbart, men så här tydligt har populistisk dumhet sällan exponerats.

Nej, de ”friska” har inte ”tagit” från de ”sjuka”. Det är inte ens så att de friska har ”fått” något. Det som har hänt under den borgerliga Alliansens regeringtid är att staten har tagit lite mindre från de ”friska” varje månad, än den gjorde innan. När en arbetande medborgare får sin lön den här månaden stjäl staten en lite mindre andel än den gjorde för x antal månader sedan. Det är inte någon som står för ”notan”, för det finns ingen nota. En skattesänkning är ingen kostnad, den är ett sätt att minska exploateringen av den produktiva klassen.

Så, Aftonbladet: sluta ljuga det svenska folket rakt upp i ansiktet. Det är inte värdigt en så (relativt) upplyst nation, och det är framför allt en skamlig uppvisning i usel moral.

Annonser

2 kommentarer

  1. Aftonhoran är en sossetidning och målgruppen är sofflocks-svensken. Det finns varken lust, ork eller vilja att granska tidningarnas artiklar eller dom politiska partierna.


  2. Nej, tyvärr är det nog så.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: