h1

Den ljusnande framtid är vår

oktober 22, 2009

Riksbanken behåller den historiskt låga räntan, LO kräver reallönehöjningar och industrin går på knäna. Vilken fest det kommer bli! Fattas nu bara att rödgröna röran vinner valet och lovar ännu fler kostnadsfria förmåner åt alla. Hur långt kan denna galenskap drivas?

Annonser

6 kommentarer

  1. De är inte kostnadsfria. Det är de rika som betalar:D


    • Där sa du något rätt för första gången i din kommentatorskarriär. En ”gratis” förmån för den ena är slaveri för den andra. Nu vet vi också vilken typ av människa du är, vilken typ av moral du förespråkar, och varför vi inte ska ta dina argument som något annat än direkta hot om represalier om vi inte går med på att offra oss för din vinning.


  2. Skit i Saurus, han e slut i pallen o går inte få ngt vettigt ur. Kan inte ens svara på den enklaste fråga.


  3. Jag tycker det skulle vara bra om SAP blir regeringsparti, Sverige fortsätter på samma väg och med tiden kommer det att bli tydligare för alltfler att systemet är helt ohållbart. Om Alliansen skulle få sitta en period till så skulle vi fortsätta att se ett teatergäng som leker borgare trots att de är sossar.


  4. ”Det är de rika som betalar”. Där ligger också det stora bedrägeriet. Sossarnas väljare slukar snällt argumentet för de inbillar sig att ”de rika” är några andra – direktörer som har sjusiffriga årslöner eller förmögenheter i stil med Kamprad eller Wallenberg. Inte ett ögonblick anar de att de ”rika höginkomsttagarna” kan vara de själva; vanliga människor med vanliga jobb. Är det någon som minns Sahlin och Reinfeldt i en TV-soffa före valet 2006? Mona fällde en spydig kommentar om att ”höginkomsttagarna” skulle stå för notan för vad det nu var. Fredrik svarade rappt att han hade träffat hennes ”höginkomsttagare”. De var dubbelarbetande undersköterskor, lärare och allt annat än de toppavlönade direktörer som vänstern vill få folk att tänka på när de snackar om ”de rika”. Jag håller tummarna för nästa höst. Vi behöver 4 år till. Minst.


    • Visst är det så, det är helt vanliga människor som betalar, och priset är långt högre än de flesta tror. Majoriteten har ju fått för sig att de betalar runt 30 % i skatt…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: